Nieuws

Nieuw logo Jumbo, geïnspireerd op ons verleden, met een moderne twist

08/06/2021 - 2 minuten leestijd

Groep Jumbo Groenewegen heeft een geschiedenis waar we trots op zijn. Het merk Jumbo vindt zijn oorsprong in 1927, toen de eerste generatie Van der Meulen begon met het produceren van transportmiddelen.

De Jumbo productlijn omvat voornamelijk speciale aanhangwagens en maatwerk opleggers die gebouwd worden om decennialang mee te gaan. Daarnaast zijn de Jumbo B-Doubles en andere LZV oplossingen niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in ons bedrijf, maar wat is gebleven is de kwaliteit waar wij voor staan. We leveren, al sinds de oprichting, kwalitatief hoogwaardige opleggers en aanhangwagens in het topsegment van de markt. Vandaag introduceren wij u met trots ons nieuwe Jumbo logo, waarin we recht doen aan onze rijke historie, maar waarmee we tegelijkertijd met een open blik naar de toekomst kijken. Ons nieuwe logo is daarom geïnspireerd op ons verleden, maar met een moderne twist.

Schermafbeelding 2021-05-18 om 11.37.17.png

Een van de belangrijkste zaken in ons bedrijf is het persoonlijke contact én de relatie met onze klanten. Met veel van onze klanten hebben wij een jarenlange relatie en daar zijn we trots op. Omdat het merk Jumbo niets is zonder haar klanten, hebben onze relaties van ons een kaart ontvangen om de introductie kracht bij te zetten. In deze kaart bevindt zich een sticker met ons nieuwe logo en we vragen aan onze klanten om deze sticker te plakken op een van hun voertuigen. Als dank hiervoor ontvangt iedereen die de foto deelt op social media (#jumbogroenewegen) een gepersonaliseerd cadeau. De drie mooiste, leukste of origineelste inzendingen ontvangen daarnaast nog een uniek Jumbo Groenewegen cadeau.

Heeft u geen sticker van ons ontvangen of was iemand anders u al voor? Dan kunt u deze bij ons aanvragen voor ons een mail te sturen op sales@jumbogroenewegen.com. We sturen u er graag nog een op!