Aanhangwagen met opbouw

Jumbo Groenewegen bouwt vele varianten aanhangwagens voor allerlei doeleinden. Veel voorkomend zijn de aanhangwagens met opbouw.

Variant

Jumbo
Groenewegen Premium

Aantal assen

Twee Drie
Jumbo Aanhangwagen met opbouwGroenewegen Aanhangwagen met opbouw

Het chassis kan een schamel aanhangwagen zijn of een middenas aanhangwagen. De opbouw kan zeer uiteenlopend zijn. De opbouw kan een schuifzeilopbouw zijn of een plywood opbouw. Maar ook een iets specialere opbouw is mogelijk, zoals een opbouw voor veevervoer, een kipperopbouw. of een opbouw voor gekoeld vervoer. Veel van de opbouw varianten kan Jumbo Groenewegen in eigen huis opbouwen, maar bij specifieke wensen kan er ook samengewerkt worden met een carrosseriebouwer naar keuze. Wij werken nauw samen met van Rijssel Carrosserie in Asten (veelal voor een kipper opbouw of zeer speciale opbouw) en met Hertoghs Carrosserie in Roosendaal, maar uiteraard kunnen we ook onze aanhangwagens aanpassen voor een carrosserie van uw eigen gekozen carrosseriebouwer.

Lees meer

Op zoek naar een aanhangwagen met opbouw?

Jumbo Groenewegen bouwt vele varianten aanhangwagens voor allerlei doeleinden. Een aanhangwagen van Jumbo Groenewegen is voor vervoerders die waarde hecht aan flexibiliteit en vakwerk met een lange levensduur.