Open opleggers

De open oplegger van Jumbo Groenewegen is de ideale keuze voor decennialang betrouwbaar gebruiksgemak.

Multifunctioneel inzetbaar

Een open oplegger kan gebruikt worden voor diverse soorten lading en is dus multifunctioneel inzetbaar. De Jumbo Groenewegen platform oplegger hebben we in diverse asconfiguraties: 2-as, 3-as en zelfs 4 assen. Veelal worden assen gemonteerd van het merk BPW, SAF, maar ook assen van het merk Valx en Jost behoren tot de mogelijkheden. De open opleggers kunnen uitgevoerd worden met starre assen. Maar indien een betere bereikbaarheid en minder bandenslijtage gewenst is kan de Jumbo Groenewegen oplegger ook uitgevoerd worden met een naloop fusee as of met een of meerdere stang gestuurde achteras(sen).

Beladingsmogelijkheden

De Jumbo Groenewegen is inzetbaar voor allerlei soorten vrachten en vooral voor vrachten die moeilijk te beladen zijn in een schuifzeilenoplegger, zoals bijvoorbeeld brede lading, machines en allerhande werktuigen. Maar ook goed te gebruiken voor het vervoer van plaatmateriaal (hout/staal), stalen profielen welke met een kraan geladen en gelost worden.
De oplegger kan ook voorzien worden van diverse containerpennen, zodat ook een container vervoerd kan worden.

Kraantrailer/ Stenenoplegger

Als er vaak op plekken gelost moet worden waar geen losmateriaal beschikbaar is, is een trailer met een kraan een ideale oplossing. Bijvoorbeeld op een bouwterrein kan gemakkelijk bouwmateriaal gelost worden zonder dat een kraan of heftruck noodzakelijk is. Jumbo Groenewegen heeft ruime ervaring met kraantrailers en werkt samen met gerenommeerde leveranciers voor de kraan.

Meeneemheftruck

De achterzijde van de oplegger kan aangepast worden voor een meeneemheftruck, waarbij we de uitvoering steeds afstemmen op het merk een type meeneemheftruck of dit nu een Moffet, Terberg of Kinglifter is. Wij zorgen ervoor dat uw meeneemheftruck past op de oplegger.

Lading vastzet voorzieningen

Ten behoeve van het tegenhouden van de lading kan er een TUV gecertificeerd kopschot gemonteerd worden. De oplegger kan voorzien worden van rongen aan de zijkant en rongenrijen dwars door te laadvloer, zodat men een extra kopschot kan monteren, tevens kan men hierdoor lang materiaal opsluiten, zodat het niet kan verschuiven.
De zijkanten worden vaak voorzien van diverse gaten in de rand voor de spanbanden en van klapbare ladingogen, welke voorzien zijn van een TUV certificaat. We hebben deze ogen in diverse uitvoeringen en sterktes, zodat we de juiste uitvoering kunnen leveren voor uw toepassing.

Aantal varianten

1

Uw specificatie is het uitgangspunt

Maatwerk

Stuursysteem mogelijkheden

4

Onze open opleggers

Wij bieden u altijd een oplossing voor uw vervoer.

Trailer
Aantal assen