Plywood opleggers

Uw zware vracht droog en beschermd vervoeren met de plywood oplegger van Jumbo Groenewegen. Door de vlakke vloer kan de plywood oplegger gemakkelijk beladen worden met een heftruck of een palletwagen.

Een plywood oplegger voor elke vracht

Een plywood oplegger heeft veel opties om verschillende soorten vracht te vervoeren. Door de vlakke vloer wordt de plywood oplegger gemakkelijk geladen met een heftruck of een palletwagen. Het laden van de vracht gebeurt via de achterzijde van de oplegger, waardoor dit type ideaal is voor het laden en lossen aan een laaddock. Door het gebruik van de stevige materialen is de oplegger uitermate geschikt voor het vervoeren van zware belading.

Duurzaamheid en traditionele kwaliteit

De plywood oplegger van Jumbo Groenewegen kenmerkt zich door de duurzame materialen, bijbehorende lange levensduur en mogelijkheden tot het vervoeren van verschillende soorten vracht. De oplegger kent een zeer hoog afwerkingsniveau.

Varianten en opties bij de plywood oplegger

De oplegger is breed inzetbaar door de vele mogelijkheden voor laden en lossen en soorten vracht. Naast de keuze in uitvoering tussen de Optima, Optima Plus en de Groenewegen Premium, kan Jumbo Groenewegen veel verschillende varianten leveren. Naast de 1-assige of 2-assige City varianten, zijn er ook de 2-assige of 3-assige starre varianten bij de standaard plywood en de Euro 7 plywood. Ook gestuurde assen zijn zeer gebruikelijk. Gestuurde assen wordt vaak gekozen bij de Groenewegen Optima Plus en de Groenewegen Premium. De gestuurde assen kunnen zowel Tridec als ook X-steering zijn. Uiteraard kan de oplegger voorzien worden van een achtersluitende laadklep, een onderschuivende laadklep of een meeneemheftruck aansluiting.

Aantal varianten

3

Onze plywood opleggers

Wij bieden u altijd een oplossing voor uw vervoer.

Trailer
Aantal assen