Schuifzeil opleggers

De schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen kenmerkt zich door de duurzame materialen, bijbehorende lange levensduur en veel flexibiliteit bij het laden en lossen. Het zeil is gemaakt van duurzaam materiaal en de oplegger kent een hoog afwerkingsniveau.

Eenvoudig laden en lossen met een schuifzeil oplegger

Combineer de voordelen van een toegankelijk laadvloer en een overdekte oplegger, met de schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen. Uw lading is tijdens het vervoer volledig beschermd tegen de elementen. Met onze schuifzeil oplegger kiest u voor droog en schoon transport, uw lading is volledig afgedekt en dus niet direct zichtbaar. De laadvloer van de oplegger is aan alle zijden goed toegankelijk, voor snel en eenvoudig laden en lossen. Het grote voordeel van een schuifzeil oplegger is dat het zeil aan beide zijden volledig ingetrokken kan worden, waardoor de laadvloer volledig toegankelijk is. Dit maakt een schuifzeil oplegger ideaal voor het laden en lossen met een heftruck.

Naast het feit dat de schuifzeil oplegger eenvoudig toegankelijk is, is een ander groot voordeel dat er veel tijdswinst behaald kan worden doordat er niet gewerkt hoeft te worden met het ‘first-in, last-out’ principe tijdens het laden en lossen. Doordat de laadvloer is zijn geheel toegankelijk is, kunt u gespreid laden en lossen langs de gehele lengte van de oplegger. Tenslotte is de schuifzeil oplegger voorzien van een schuifdak. Hierdoor kan de oplegger ook van bovenaf geladen worden met een bovenloopkraan.

Duurzaamheid en flexibiliteit

De oplegger is breed inzetbaar door de vele mogelijkheden voor laden en lossen en verschillende soorten transport. Afhankelijk van de gekozen variant, kent de oplegger een levensduur van 12 tot zelfs 25 jaar. Naast de keuze in uitvoering tussen de Optima, Optima Plus en de Groenewegen Premium, kan Jumbo Groenewegen veel verschillende varianten leveren. Naast de 1-assige of 2-assige City varianten, zijn er ook de 2-assige of 3-assige starre varianten bij de standaard schuifzeil en de Euro 7, de groenste oplegger op de Nederlandse wegen. Ook gestuurde assen zijn zeer gebruikelijk bij Jumbo Groenewegen. Gestuurde assen wordt vaak gekozen bij de Groenewegen Optima Plus en de Groenewegen Premium. De gestuurde assen kunnen zowel Tridec als ook X-steering zijn.

Aantal varianten

3

Onze schuifzeil opleggers

Wij bieden u altijd een oplossing voor uw vervoer.

Trailer
Aantal assen